• Write By: admin
  • Created Date: 2017-03-20
  • Hits: 143
  • Comment: 0

BEDAZZLE DIAMOND SERUM

BEDAZZLE DIAMOND SERUM - serum susuk berlian moden. Wahhhh..gitu la reaksi aku mase 1st time dapat tau pasal Bedazzle Diamond Serum nie. Teruja nak tahu, teruja nak try ! Al maklum susuk moden yang tak payah nak cucuk-cucuk jarum, tak payah nak jumpa bomoh bagai...giler tak teruja? Kene pulak lepas selak-selak web Bedazzle rupanya banyak fungsi dan kebaikan dia. Wahhh..bertambah teruja gitu~

Sejak-sejak umur dah 30-an ni ade la jugak termasuk dalam kategori kat atas tuh. Fine Lines, Dark Under Eye, Blemishes & Neck Lines. Hahh..ada antara tu semua kat kawasan yang tak boleh tunjuk kecuali Fine Lines dan Dark Under Eye lah. Dah jadi mak-mak kan haruslah ade mata panda! Ha..ha..ha..

Paling stress sejak dua menjak ni fine lines kemain ketara sangat! Ewahhh..tak boleh nak control pulak lines nyer. Teruja pakai Bedazzle Diamond Serum ni bukan untuk hilangkan tapi untuk kurangkan lines tu jer~

Yup, itu terpaling ketara! Stress tau..nak kata masam muka selalu tak pulak, ke sebab muka aku selalu serius ke entah! Yang aku tahu lines tu memang tak boleh dah nak disorok-sorok! Dah "remaja" tu satu hal lah..sekarang usaha aku adalah nak kurangkan jek bukan nak hilangkan pun. Giler nak hilangkan itu kan tanda bahawa aku dah dewasa..ha..ha..ha..
 
 Kemain rajin aku pakai siang & malam. Gigih sapu keliling mata pagi & malam. Satu lagi kemain gigih aku sapu kat leher nak kurangkan neck lines & blemishes. Kat leher memang ketara giler la lines tu..warna dia tak sekata dengan kulit. Blemishes lagi la jangan cakap kat muka, kat leher, kat badan aku memang banyak. Doktor cakap sebab keturunan..apa yang boleh aku buat ialah kurangkan dengan menggunakan Bedazzle Diamond Serum nie. Nak hilangkan memang tak mungkin kecuali aku pegi laser. Giler hape nak laser baik aku pakai Bedazzle Diamond Serum ni lagi bagus! Sapu-sapu je takde sakit pun ;) sapa kata nak cantik kene sakit?

Nak pakai pun senang, macam biase lepas cuci muka sapu-sapu jek. Simple ;) macam aku pakai Bedazzle Diamond Serum ni memang fokus kat tang keliling mata & leher je.
 
 Bedazzle Diamond Serum - mengandungi bahan-bahan aktif yang membantu memulihkan kulit seperti muda remaja. Haaa…sebab tu lah aku teruja sangat! Giler tak nak remaja semula? Haruslah nak~
 
 Nano Diamond Technology telah digunakan untuk membolehkan serum ini menyerap secara semulajadi ke dalam kulit. Berasaskan aqua yang merupakan asas utama kehidupan. Diamond Serum meningkatkan tahap penghidratan kulit dan dalam masa yang sama vitamin yang terkandung didalam serum bertindak sebagai antioksidan melindungi menghalang proses penuaan (anti penuaan yang berkesan)
 
 Setakat ni memang tak was-was nak pakai susuk berlian moden ni sebab Bedazzle Diamond Serum telah mendapat kelulusan dan diiktiraf dari KKM, telah diuji secara klinikal, berkualiti eksport & dah tentu yakin sebab ia nya produk Muslim!


Tags: Diamond